Utbildning

 

 

HEALINGPEDAGOG - Start våren 2019:

En bred utbildning för Dig som vill utvecklas som healer och samtalspedagog! Den här utbildningen erbjuder djupa kunskaper i healing enligt internationella riktlinjer samt grundläggande kunskaper i samtalspedagogik. Genom att kombinera healing och samtal på ett pedagogiskt sätt skapar Du förutsättningar för din klient att hitta nya möjligheter. Med den här utbildningen ges Du kunskap att se "HELA MÄNNISKAN"!

 

I hjärtat av Skaraborg erbjuder vi sköna kursdagar på FLÄMSLÄTTS kursgård: www.flamslatt.se

Kombinera kurserna med god mat, underbara vandringsleder, en golfrunda, spa eller en kanottur på Flämsjön.

Inforamtion och anmälan: www.healingpedagog.se

 

Helgkurser:

Helgkurserna är fyllda av olika inspirerande och medialitetsutvecklande praktiska övningar och meditationer. (Inga förkunskaper behövs).

 

Vegetarisk matlagningskurs!

Lördag - Söndag (inget datum bokat)

Vi lär oss att laga olika vegetariska rätter; frukosträtter, sallader, varmrätter, glass, efterrätter, kakor och bröd . Allt är lätt att göra och att använda i din vardag för att du ska kunna leva och äta hälsosammare även om du inte blir vegetarian. Det vi lagar är dessutom fritt från gluten, socker och mjölkprodukter. Vi har också en produktinformation så att du lär dig mer om hur du kan använda olika matvaror som finns att köpa i handeln. Du får med dig receptblad hem med allt på det som vi lagar under helgen. Snabbt och enkelt ska det vara att laga hälsosam mat! Har du idétorka på vad du ska laga för mat hemma? Du behöver ju inte bli vegetarian, men här får du många tips på hälsosammare mat! Häng då med på denna kurshelg!

 

Cirklar & Kurser

i samarbete med:

 

 

 

Utbildning

Andlig Insikt © 2014 - 2018 / Ansluten och godkänd med behandlings - och skadeförsäkring hos HTY

HEALINGPEDAGOG!

Rätt utbildning

i rätt tid!